Kulcsrakész lakásfelújítás

Szolgáltatásaink

Építőipari költségvetés készítés

Költségvetés készítés

Szaktanácsadás, vázlatrajzok, tervrajzok, helyszíni felmérés alapján. Költségvetés készítés 25 éves szakmai tapasztalattal. Az elképzeléstől, a kivitelezés előkészítésétől akár a beruházás lezárásáig. Az építőipar összes szakiparában, a gépészettől a belsőépítészetig.

Bővebben

Budapesti panellakás felújítás

Panellakások kulcsrakész felújítása, tervezéstől a kulcsok átadásig, teljes körű generál kivitelezés, falvágás, burkolatok elkészítése, festés, építési törmelék elszállítása, belsőépítészeti szaktanácsadás 3d látványtervezéssel.

Árajánlatkérés

Kulcsrakész lakásfelújítás

Kulcsrakész lakásfelújítás

Budapesti, és belvárosi lakásfelújítás

A lakásfelújítások legnagyobb kihívása, ha a lakás körfolyosós belvárosi több emeletes társasházban helyezkedik el, például a parkolási lehetőség, az építőanyag mozgatása, a keletkező törmelék elszállításából adódóan. Az elmúlt években kialakított gyakorlattal, vállaljuk belvárosi lakások kulcsrakész felújítását.

Árajánlatkérés

Kulcsrakész társasház
lépcsőház felújítás

Tervek, vázlatok, helyszíni felmérés alapján

Teljes körű generál kivitelezés, társasházi lépcsőház felújítás: a tervezéstől a bontásig, az építéstől egészen a kulcsrakész kitakarításig. Levesszük a felújítással járó terhet az ön válláról

Árajánlatkérés

Kulcsrakész lakásfelújítás

Kulcsrakész lakásfelújítás

Kivetítőn történő tervegyeztetés

Igény esetén lehetőség van bemutatótermünkben, nagy kivetítőn történő tervegyeztetésre. Akár az egész család részt vehet a 3D-s tervek átnézésében, mint egy mozifilm, csak a vásznon a megálmodott épület látható. Be tudjuk együtt járni az épületet, tudjuk méretezni a helyiségeket, a bútorokat, meg tudunk nézni különböző design megoldásokat. A terv ön előtt és önnel együtt születik, az ön igényeire szabva.